Welkom op de website van de Fatimaschool

22 juni : FATIMA-FAMILIE-DAG !!
LEES DE SPECIALS BIJ "DOWNLOADS"

IJsselsteinloop weer groot Fatima-succes !

Natrlijk waren we wr de school met de meeste deelnemers...
Niels uit groep 3 was de jongste en mocht traditiegetrouw de prijs in ontvangst nemen.

F uit groep 4 won op glorieuze wijze de wedstrijd in haar leeftijdscategorie, met Myla op een prachtige derde plaats !

Kinderen van diverse groepen hebben meegedaan met het schoolvoetbal.  Veel sportiviteit en veel bekijks van ouders, klasgenoten en leerkrachten.

Notulen Medezeggenschapsraad nu ook op de website
De notulen van de MR staan vanaf nu voortaan ook op deze website, onder het kopje Downloads -> Notulen MR.
Gegeven alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en de voorgenomen fusie met de Nicolaasschool wil de MR iedereen goed informeren over wat er besproken is.

SchoolApp
Voor iedereen hebben wij de SchoolApp beschikbaar, waarin je op je smartphone direct het laatste nieuws en de schoolkalender kunt zien. Ook zijn de fotoalbums rechtstreeks te bekijken. Uitproberen? Download de app, vul de link naar de website in (http://www.rkbsfatima.nl/) en kijk zelf!