Schoolfotograaf

15-09-2018
Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 26 en donderdag 27 september 2018.
Hierbij een globaal schema met de dag waarop uw kind gefotografeerd zal worden.
Woensdag:​ 1/2 A, 1/2 B, 1/2 C, 1/2 D, 3A, 3B, 6, 7, 8. Na​ schooltijd broertje - zusje​  foto’s met broertjes/zusjes die (nog) niet bij ons op school zitten.
Donderdag:​ 4A, 4B, 5A, 5B en broertje - zusje foto’s van kinderen op school.

Als de kinderen binnen een gezin allemaal op school zitten worden de broertje - zusje foto’s onder schooltijd gemaakt op donderdag. Als er broertjes of zusjes zijn die (nog) niet op onze school zitten is er een mogelijkheid om woensdag na schooltijd de foto met elkaar te laten maken. Hiervoor komt vanaf maandag 17 september een intekenlijst in​ de kleuterhal te hangen. Deze foto’s worden in blokken van een kwartier gemaakt.
Er kunnen dan 8 gezinnen op volgorde van 1 t/m 8 per blok terecht.  NB: deze foto’s worden dus op volgorde van de intekenlijst gemaakt!

Na ongeveer 4 weken krijgt u een inlogkaart​                                                                                                                                     .​
De foto’s zijn dan via de website van Nieuwe Schoolfoto tegen betaling beschikbaar.​  U kunt dan zelf kiezen uit een aantal foto’s die gemaakt zijn. De foto’s worden thuis bezorgd.
De achtergrond van de foto is wit.  U kunt dus rekening houden met de kledingkeuze van uw kind in verband met die witte achtergrond.

Heeft u nog vragen dan kunt u terecht bij de schoolfotograaf-commissie:
Marieke van Nierop, Mariska Stoelers of juf Karin (4A)