Schooldammen

01-11-2018
Zoals beloofd hier nadere informatie omtrent de schooldam-wedstrijden, georganiseerd door damvereniging Zenderstad:
Voor wie ?
Voor de groepen 4, 5 en 6 op woensdag 28 november van 14:45 uur tot ongeveer
17:15 uur.
Waar? In het gebouw van MPO (munten- en postzegelorganisatie) aan de Energieweg.
Een team bestaat uit 4 of 5 spelers. Bij elk team is een ouder als begeleider(ster) nodig.
Dus: áls uw kind in groep in groep 4, 5 of 6 zit én het kan goed dammen én hij/zij vindt het leuk om mee te doen, dan krijgt hij/zij morgen een brief mee met een invulstrookje.
Dat invulstrookje graag ingevuld (UITERLIJK 22 november !!) inleveren bij meester Gerard.
Vooraf oefenen bij damclub Zenderstad:
Wij (van Zenderstad) bieden graag de mogelijkheid aan de deelnemers (maar ook broertjes, zusjes, ouders of andere geďnteresseerden) om vooraf te oefenen. Op de dinsdagavond (27 nov.) voor de wedstrijddag staan daarom onze gediplomeerde trainers klaar voor een kennismaking en training.
Locatie: De Oase (Benschopperweg 342; 3401 BZ IJsselstein;) Tijd: 18:30 – 19:30 uur