Fatimafamiliedag
De Fatimafamiliedag is een feest voor alle gezinnen verbonden aan de Fatimaschool. Het is een veelzijdig schoolevenement waarbij de ontmoeting centraal staat. Elke twee jaar organiseert de Fatimaschool een Fatimafamiliedag.
Ook in 2018 was er weer een editie van de zg. FF-dag Ún alweer voor de achtste keer, dus we mogen gaan spreken van een traditie.  Het was wederom een grootse dag in juni. Het zonnetje scheen en er waren naar schatting zo'n 700 mensen, waaronder natuurlijk alle kinderen, hun ouders, opa's, oma's, ooms en tantes, oud-leerlingen en natuurlijk alle meesters en juffen.  Alle ouders werden ingedeeld om een steentje bij te dragen.

Wat is er op zo'n Familiedag eigenlijk te doen?

De kinderen van de school presenteren zich op het podium met allerlei creatieve uitingsvormen in dans en zang. Ook zijn er soms optredens van ouders en leerkrachten. Vaak is er een gezellige loterij met leuke prijzen. Over het terrein zijn er kleine en grote spelactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen, waarbij ook de oudste kinderen het een en ander mee organiseren. Verder is er altijd een groot terras waar drankjes en hapjes kunnen worden gebruikt. Kortom, de Familiedag bruist aan alle kanten en het brengt alle betrokkenen bij onze school bij elkaar.